Katalys söker praktikant inom kommunikation!


24 mars, 2021

Vill du lära dig att arbeta praktiskt med opinionsbildning och politisk idédebatt? Katalys är ett partipolitiskt obundet fackligt idéinstitut som arbetar för målet att bygga en starkare arbetarrörelse. Nu söker vi en praktikant inom kommunikation, som delar vår vision, under höstterminen 2021.

Praktikens upplägg

Katalys erbjuder möjligheten att vara involverad i alla delar av kommunikationen vid en tankesmedja. I arbetet ingår främst att, tillsammans med kansliet, ansvara för och producera innehåll till webb och sociala medier. Beroende på din bakgrund kan det utöver text vara både bild och rörlig media. Du får möjlighet att skriva pressmeddelanden och nyhetsbrev samt marknadsföra seminarier och rapporter. Vi ser gärna också att du är med i det strategiska arbetet med kommunikationen i sociala medier. 

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har en studiebakgrund inom kommunikation, copyright, journalistik eller liknande från yrkeshögskola, universitet eller motsvarande. Du ska vara en god skribent och gärna ha kunskaper inom bild- och filmproduktion. Du ska ha en förståelse för politisk kommunikation och opinionsbildning.  

Allmän information

Praktiken bör motsvara heltid och helst sträcka sig över en hel termin, för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid på Katalys. Praktikplatsen är oavlönad, den ska därför vara en del av din utbildning så att du har rätt till studiemedel för praktikperioden. 

Ansökan

Ansök till praktiktjänsten hos Katalys genom att skicka CV samt personligt brev till lisa.gemmel@katalys.se senast den 3 maj 2021.

Vid frågor, vänligen kontakta Lisa Gemmel, lisa.gemmel@katalys.se


Katalys på sociala medier

        

Missa inte exklusiva erbjudanden och inbjudningar till spännande evenemang – börja prenumerera på Katalys nyhetsbrev!

Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet godkänner du vår personuppgiftspolicy