Podcast – Starta pressarna

Katalys har, i samarbete med Aftonbladet Ledare under hösten 2023 lanserat podcasten Starta pressarna”. Programmet kommer framförallt behandla frågor om Sveriges ekonomi och hur den påverkas av politiska beslut. Daniel Suhonen leder programmet och Katalys-medarbetarna Enna Gerin, Max Jerneck, Kalle Sundin och Niklas Altermark är regelbundet en del av panelen. Vi utlovar nya perspektiv, spännande utomstående gäster och knivskarpa vänsteranalyser.

Inflationen, Riksbankens räntehöjningar, uteblivna satsningar och den stora kris i välfärden vi nu ser komma, gjorde att Katalys insåg att vi måste höja tonläget och aktiviteten i debatten om Sveriges ekonomi. Vi måste prata om trettio år av massarbetslöshet, om fyrtio år av växande klyftor och om en långvarig och farlig brist på investeringar för framtiden. Kort sagt, vanskötseln av vårt land måste få ett slut.

Katalys vill, parallellt med vårt dagspolitiska debatterande och långsiktiga utredande, hjälpa människor att mer grundligt förstå vad som händer, varför det händer och vad som borde göras nu. Podden finns på Aftonbladets ledarsida men också finnas där du i vanliga fall hittar dina poddar.

Starta pressarna är en stor och långsiktig satsning som vi vill ska vara både folkbildande och underhållande så att vi tillsammans kan förstå den svenska ekonomin bättre.
 
Resan mot ett bättre samhälle börjar, som alltid, med ekonomin.

Svara på vår lyssnarundersökning HÄR.

PS. Vad tycker du om podden? Vad vill du att vi pratar om framöver? Vem vill du att vi bjuder in? Vi kommer ta upp lyssnarfrågor, så här har du möjlighet att påverka. Maila oss på startapressarna@katalys.se


Katalys på sociala medier

        

Missa inte exklusiva erbjudanden och inbjudningar till spännande evenemang – börja prenumerera på Katalys nyhetsbrev!

Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet godkänner du vår personuppgiftspolicy