Katalys söker projektledare till stor politisk konferens


8 augusti, 2017

Katalys är ett oberoende fackligt idéinstitut som bedriver utredningsverksamhet och opinionsbildning. Katalys söker en projektledare för en politisk konferens som äger rum i mars 2018.

I dag står de progressiva i Sverige, Norden och Europa inför stora utmaningar. Den ekonomiska ojämlikheten fortsätter att öka trots de senaste årens uppmärksamhet kring frågan. Föraktet för demokratin och politiken sprider sig. Samtidigt lyckas en högmodig högerpopulism mobilisera politiskt genom att slå nedåt i stället för uppåt. I modern tid har behovet aldrig varit större av en modig reformism och en stark arbetarrörelse.

I mars 2018 arrangerar Katalys tillsammans med 6F därför en större politisk konferens. Konferensen vänder sig till den breda arbetarrörelsen, i första hand fackligt aktiva. Katalys vill genom konferensen etablera en mötesplats, samt ingjuta energi och framtidshopp, för de som tror på och vill driva en progressiv och reforminriktad politik.

Vi söker dig som delar arbetarrörelsens värderingar och som vill förverkliga konferensen tillsammans med oss. Du samordnar arbetet med konferensens innehåll och logistik. Du har relevant erfarenhet från att samordna större events och har goda referenser. Du är kreativ och trivs både med stort ansvar och med samarbete i en tight grupp. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och god kännedom kring arbetarrörelsens politiska roll.

Tillträde snarast. Tjänsten är tidsbegränsad till och med april 2018. Tjänsten är på heltid, oreglerad arbetstid. Vi vill ha din ansökan antingen via LinkedIn eller via e-post till victor.bernhardtz@katalys.se senast den 31 augusti. Frågor om tjänsten besvaras av Victor Bernhardtz på telefon 070-143 07 77 eller e-post victor.bernhardtz@katalys.se.


Katalys på sociala medier

        

Missa inte exklusiva erbjudanden och inbjudningar till spännande evenemang – börja prenumerera på Katalys nyhetsbrev!

Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet godkänner du vår personuppgiftspolicy