Katalys söker vikarierande kansliansvarig och utredare


16 januari, 2016

Katalys söker en person för ett tolv månader långt vikariat som kansliansvarig och utredare, då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig. Tjänsten är på heltid, oreglerad arbetstid.

I kansliets administration ingår ansvar för ekonomisk uppföljning, kontakt med myndigheter, leverantörer och andra externa aktörer samt ansvar för Katalys protokoll, korrespondens och arkiv. Inom kommunikationsarbetet ryms att vara redaktör för Katalys nyhetsbrev, hemsida och närvaro i sociala medier, sköta kontakter och nätverksbyggande, samordning av evenemang samt ansvar för att Katalys grafiska form och profil upprätthålls.

Utredningsarbetet sker inom Katalys verksamhetsområden välfärd, samhällsekonomi, arbetsmarknad och fördelningsfrågor. I arbetet ingår att författa rapporter och artiklar, föreläsningsuppdrag samt att medverka i medier.

Utredningsarbetet präglas av fackliga värderingar och perspektiv.

Vi söker dig med för tjänsten relevant utbildning eller motsvarande kunskaper som erhållits i arbetslivet. Tillträde för vikariatet är 1 april 2016, med slutdatum 31 mars 2017. Vi vill ha din ansökan via e-post till rekrytering@fasab6f.se senast den 31 januari. Markera ansökan med ”Katalys, vikarierande kansliansvarig och utredare.” Frågor om tjänsten besvaras av Victor Bernhardtz på telefon 070-143 07 77 eller e-post victor.bernhardtz@katalys.se.


Katalys på sociala medier

        

Missa inte exklusiva erbjudanden och inbjudningar till spännande evenemang – börja prenumerera på Katalys nyhetsbrev!

Genom att anmäla dig till nyhetsbrevet godkänner du vår personuppgiftspolicy